Skip to content

Vastuullisuuskilpailu pakkaus-, elintarvike- ja muovialan toimijoille

Kilpailussa etsitään uusia tuotteita, palveluita tai tuotantomenetelmiä, jotka edistävät alan vastuullisuutta ja ympäristöystävällisyyttä. Kilpailun voittaja palkitaan Messusäätiön lahjoittamalla 5 000 euron stipendillä.

Ilmoittaudu kilpailuun

Vastuullisuuskilpailu

Pakkausalan ammattitapahtuma PacTec, FoodTec & PlastExpo Nordic kutsuu pakkaus-, muovi- ja elintarvikealan toimijat osallistumaan kilpailuun, jossa etsitään alalle uusia vastuullisia ja ympäristöystävällisiä tuotteita, palveluita ja tuotantomenetelmä. Kilpailun voittaja palkitaan Messusäätiön lahjoittamalla 5 000 euron stipendillä. Ilmoittautumisaikaa on 16.02.2020.

Ilmoittaudu

Vastuullisuuskilpailun tarkoitus?

Vastuullisuus ja materiaalien uusiokäyttö puhuttaa koko pakkausalaa, ja teema näkyy voimakkaasti PacTec, FoodTec & PlastExpo Nordic -tapahtumakokonaisuudessa. Teema näkyy myös kaikille tapahtumille yhteisessä vastuullisuuskilpailussa, kun kilpailuun haetaan alan yrityksiä ja toimijoita esittelemään tuotteita, palveluita ja tuotantomenetelmiä, jotka edistävät alan vastuullisuutta ja ympäristöystävällisyyttä.

Kilpailuun voivat osallistua alan yritykset ja opiskelijat, joilla on esitellä uusi innovaatio tai ratkaisu pakkausalan materiaalien uusiokäyttöä koskien. Innovaation tai ratkaisun ei tarvitse olla vielä tuotannossa.

Finaali

Kilpailun tuomaristo valitsee ilmoittautuneista yrityksistä ja innovaatioista viisi finaaliin. Kilpailun tuomaristo korostaa valinnoissaan ehdokkaiden kaupallista potentiaalia, uutuusarvoa, skaalautuvuutta, vastuullisten materiaalien ja toimintatapojen hyödyntämistä, sekä esitystapaa. Finaali nähdään PacTec, FoodTec & PlastExpo Nordic -tapahtumassa ohjelmalavalla 11.3.

Raati

  • Muoviyhdistys, Vesa Taitto
  • Pakkausyhdistys, Antro Säilä
  • ETL, Marleena Tanhuanpää
  • Teknisen kaupan liitto, Juha Ala-Hiiro
  • Motiva, Paula Eskola
  • Messukeskus, Marcus Bergström

 

Osallistu