Skip to content

Tervetuloa näytteilleasettajaksi PacTec, FoodTec & PlastExpo Nordic 2022 -tapahtumaan!

Aukioloajat

Ke 18.5. klo 9–17, After work klo 16.30–18.30
To 19.5. klo 9–17

emessukeskukseenRakennusaikataulut ja sisäänkäynnit

SISÄLLYSLUETTELO

Maaliskuussa

Tarkista laskutustiedot

Tarkista laskutustietojen ajantasaisuus eMessukeskuksessa Omat tiedot -sivulla 15.3.2022 mennessä. Ilmoita mahdolliset korjaukset asiakaspalvelu@messukeskus.com. Huomioi, että laskun lähetyksen jälkeen tehtävistä muutoksista laskutustietoihin veloitetaan erillinen laskutuslisä.

Suunnittele ja tilaa osastolle tarvittavat rakenteet ja kalusteet

Hinnoittelumme perustuu hintajaksoihin. Mitä aikaisemmin teet tilauksia, sitä edullisemmin saat osastollasi tarvitsemasi tuotteet ja palvelut ja varmistat tuotteiden saatavuuden. Suunnittele ja tilaa osastolle tarvittavat rakenteet ja kalusteet eMessukeskuksesta kohdasta Tilaa lisää. Kun teet tilaukset 7.4.2022 mennessä, saat tuotteet edullisemmin.

  • 8.4.2022 hinnat nousevat 20 %
  • 28.4.2022 hinnat nousevat 50 %
  • 11.5.2022 hinnat nousevat 100 %

Säästä ja tilaa ennakkoon!

 

Tilaa design osastosuunnittelu ja -toteutus tai valmis osastoratkaisu

Voit tilata kauttamme osastosuunnittelun tai valita omaan tarpeeseesi sopivan vaihtoehdon kolmesta valmiista osastomallistosta. Osastopakettiemme rakenne- ja alustamateriaaleissa valmiiksi huomioituna uudelleenkäytettävyys sekä valaistuksessa energiatehokkuus.

Tutustu ja tilaa

Osallistu näytteilleasettajan infotilaisuuteen

Järjestämme kaikille tapahtuman näytteilleasettajille vapaaehtoisen infotilaisuuden Helsingin Messukeskuksessa to 17.3. klo 14.00. Tilaisuuteen voi osallistua myös virtuaalisesti Teamsin välityksellä.

Aikataulu ja aiheet:

13.50 Tapaaminen Holiday Inn Expon aulassa (Sisäänkäynti: Rautatieläisenkatu 3)
14.00 Näytteilleasettajainfo kokoustilassa ja Teamsissa

Käymme infossa läpi yleistä tietoa messuista. Paikalla on Messukeskuksen tekniikasta vastaava Jarkko Heinonen sekä sähköistä liidienkeruupalvelua tarjoava Contact Mate. Kerromme myös ensimmäisen messupäivän After Work -tilaisuudesta ja illallisesta Plattassa.

Näytteilleasettajilla on mahdollisuus esittää kysymyksiä messuihin liittyen. Tilaisuus on aluksi yhteinen Sign, Print & Promotion -tapahtuman näytteilleasettajien kanssa, jonka jälkeen siirrymme omiin tiloihin keskustelemaan PacTec, FoodTec & PlastExpo Nordicista. Tilaisuudessa on kahvitarjoilu.

Tilaisuudessa esiteltävä materiaali on myöhemmin nähtävissä eMessukeskuksessa.

Ilmoittaudu tilaisuuteen

Huhtikuussa

Päivitä yritysprofiilisi

Päivitä yritysprofiilisi eMessukeskuksessa. Ilmoita näkyvyysnimi 10.4.2022 mennessä ja varmista näkyvyys kävijöille tapahtumassa jaettavassa messuinfossa.

Ohje yritysprofiilin päivittämiseen

 

Ilmoita alanäytteilleasettajat

Ilmoita yhteisosastollenne tulevat alanäytteilleasettajat eMessukeskuksen kautta kohdassa Alanäytteilleasettajat viimeistään 10.4.2022, ja varmista näkyvyys kävijöille tapahtumassa jaettavassa messuinfossa. Alanäytteilleasettajat saavat oman yrityskohtaisen tilin ja omat tunnukset eMessukeskukseen.
Alanäytteilleasettajista veloitetaan rekisteröintimaksu tapahtumakohtaisten osallistumisehtojen mukaan. PacTec, FoodTec, PlastExpo Nordic 2022 alanäytteilleasettajien rekisteröintimaksu on 370 €.

 

Ilmoita osasto-ohjelmasta

Onko osastollanne ohjelmaa messujen aikana? Ilmoita ohjelmasta eMessukeskuksessa kohdassa Kerro ohjelmastasi niin se julkaistaan tapahtuman nettisivuilla ja saat ilmaista näkyvyyttä ohjelmallenne.

 

Kutsu asiakkaasi messuille

Tapahtumassa on käytössä sähköinen, ilmainen eKutsu, joka mahdollistaa kutsun lähettämisen kerralla vaikka sadoille asiakkaille – helposti, ekologisesti ja veloituksetta. Sähköiseen kutsuun voi liittää oman tervehdyksen sekä yrityksen kuvia. Löydät eKutsu-työkalun ja ohjeet näytteilleasettajien eMessukeskus-palvelusta kohdasta Lähetä eKutsuja ammattilaisille.

eKutsun käyttöohjeetemessukeskukseen

Mielenkiintoisin uutuus -kilpailu

Messujen yhteydessä järjestetään näytteilleasettajille suunnatut PacTec & FoodTec -messujen mielenkiintoisin uutuus- ja PlastExpo Nordic -messujen mielenkiintoisin uutuus -kilpailut. Kilpailuissa haetaan kiinnostavaa innovaatiota, joka voi olla esimerkiksi tuote, palvelu tai menetelmä. Kilpailujen hakuaika päättyy 8.5.2022. Kilpailuissa mukana olevat uutuudet esitellään ennen tapahtumaa messujen verkkosivuilla. Kilpailuihin osallistuvat yritykset tai toimijat pääsevät esittelemään uutuutensa ja vakuuttamaan kilpailun raadin pitch-esityksellä tapahtuman lavalla keskiviikkona 18.5. Voittajat palkitaan Suomen Messusäätiön lahjoittamalla 2 500 € palkinnolla.

Lue lisää ja ilmoittaudu

 

Toimita otsalautateksti tai logo

Jos olet ostanut osastoratkaisun otsalaudalla, muistathan toimittaa otsalautatekstin tai logon osoitteeseen graphics@messukeskus.com viimeistään 17.4.2022. Tämän jälkeen tulleista muutoksista veloitamme normaalin hinnaston mukaisesti.

Aineisto-ohje

 

Huomioi hallin hämärä valaistus osaston suunnittelussa

Näyttelyalueella on hämärä yleisvalaistus. Huomioi tämän osaston suunnittelussa ja tilaa tarvittaessa lisävalaisimia osastolle eMessukeskuksesta kohdasta Tilaa lisää. Näyttelyaikaista valaistusta testataan rakennusaikana tiistaina 17.5. klo 13-14 ja klo 17-18. Mikäli osaston valaistus ei tunnu riittävältä tuolloin, voit tilata lisävaloja Messutoimistosta (ennakkoon tilattuna lisävalot ovat edullisempia).

Toukokuussa

Rakennus- ja näyttelyaikaiset kulkuluvat

Voit lähettää kulkuluvat kätevästi messutiimisi jäsenien sähköpostiin tai matkapuhelimeen eMessukeskuksen kautta. Lähetä kulkulupia -työkalu avautuu eMessukeskukseen viikolla 14.

Kulkuluvan saaja voi printata sen etukäteen sähköpostissa olevan linkin kautta tai tulostuksen voi tehdä myös Messukeskuksen sisäänkäynneillä tai Messutoimistossa. Voit luoda tarvitsemasi määrän kulkulupia.

Näytteilleasettajan kulkulupa on osastosi messuaikaista henkilökuntaa varten. Lupa on henkilökohtainen ja voimassa messujen rakennus-, tapahtuma- ja purkuaikoina. Kulkulupa on pidettävä esillä tapahtuman aikana ja se oikeuttaa sisäänpääsyyn näytteilleasettajien taukotilaan ja ostoetuihin (mm. näytteilleasettajalounas ja edut Compass Groupin kahviloissa). Rakentajan kulkulupa on voimassa messujen rakennus- ja purkuaikoina. Rakentajan kulkulupa on maksuton.

Messukeskuksen sisäänkäynneiltä ja Messutoimistosta saa rintakorttitaskuja kulkulupia varten.

sähköisen kulkuluvan lähettämisohjeet

 

Huomioi median edustajat, bloggaajat ja somevaikuttajat

Muista kontaktoida toimittajia ja vaikuttajia aktiivisesti ja kutsua heitä osastollesi. Julkaise tiedotteet eMessukeskuksen kautta kohdassa Tavoita media ja toimita printtiversiot lehdistökeskukseen, joka on avoinna tapahtuman aukioloaikoina. Toimittajat tunnistat messuilla PRESS-rintamerkistä ja somevaikuttajat sekä bloggaajat CONTENT CREATOR -rintamerkistä.

Messuille osallistuu runsaasti mediaa. Kerro tapahtuman tiedottajalle, jos osastollasi on uutuuksia, esiintyjiä, ohjelmaa, mediaa kiinnostavaa ohjelmaa tai tiedotustilaisuuksia. Näin vältytään päällekkäisiltä tilaisuuksilta. Tiedottaja Marissa Rämänen, puh. 044 046 7220, marissa.ramanen@messukeskus.com

 

After work 18.5.

PacTec, FoodTec, PlastExpo Nordic ja Sign, Print & Promotion -tapahtumien yhteinen after work järjestetään keskiviikkona 18.5. messualueella klo 16.30–18.30. Tilaisuus on avoin kaikille tapahtuman näytteilleasettajille ja kävijöille! After workissa luvassa livemusiikkia. Tilaa tarjoilut ja kutsu asiakkaita verkostoitumaan rennosti osastollesi! Illalla järjestämme vielä jatkot ravintola Plattassa klo 18.30–21.00 (24.00). Kaikilla on mahdollisuus varata pöytiä ja buffet-tarjoilua.

Katso menu ja varaa pöytä

 

Tilaa osastotarjoilut ja lounaslipukkeet

Tilaa osastollesi tarjoilut ja henkilökunnallesi lounaslipukkeet etukäteen, viimeistään 4 päivää ennen tapahtuman alkua.

Lue lisää ja tee tilaus

Hyödynnä tapahtuman logot ja bannerit omissa markkinointikanavissasi

Muista kertoa osallistumisestasi ja messuilla esillä olevista uutuuksistasi omissa markkinointi- ja viestintäkanavissasi kuten somessa. Voit käyttää tapahtuman logoja, bannereita ja kuvia markkinoidaksesi tapahtumaosallistumistasi.

MediapankkiMarkkinoi osallistumistasi

 

Huolehdi oman osastosi turvallisuudesta

Älä jätä arvotavaroita esille, kun messupäivä päättyy. Huolehdi vakuutuksista ja mieti, tarvitsetko lisävarustusta, esimerkiksi vitriinejä, lukitusta tai turvavaijereita tietokoneille tai näytöille.

Meillä on valmius huolehtia myös osastosi erityisistä turvallisuustarpeista. Näissä palvelutarpeissa sinua auttaa turvallisuuspalvelukumppanimme Securitas. Turvallisuuspalveluihin voit tutustua eMessukeskuksen Tuotteet ja palvelut -sivuilla. Valitse ensin tapahtuma ja tämän jälkeen tuotekategoria Turvallisuuspalvelut.

Pysäköinti

Messukeskuksessa on käytössä EuroParkin puomiton Autopay-pysäköintijärjestelmä. Pysäköinnin laskutuksesta vastaa EuroPark.

Katso hinnat ja lue lisää pysäköinnistä

 

Messutoimisto

Messutoimisto palvelee tapahtuman rakennus- ja aukioloaikoina näytteilleasettajia ja rakentajia mm. osastotilausten osalta. Osastojen rakennus-, huolto- ja purkuajat, Messutoimiston aukioloajat sekä käytössä olevat sisäänkäynnit näet tästä >>

 

Näytteilleasettajien taukotilat ja ravintolapalvelut

Näytteilleasettajien taukotila on avoinna tapahtuman aukioloaikojen mukaisesti. Näytteilleasettajien taukotila on Messukeskus Siiven 2. kerroksessa. Ovikoodi löytyy kulkuluvasta.

Näytteilleasettajien taukotilassa voit nauttia kupin kahvia. Tilassa on pieni keittiöpiste, wc-tilat ja suihkut. Buffetlounas tarjoillaan Platta-ravintolassa (eteläisestä aulasta kulku) ja Eat&Meet-ravintolassa (Ylägalleriassa). Voit halutessasi ostaa lounaslippuja Messutoimistosta, Eat & Meet -ravintolasta (Ylägalleriassa) tai Stop & Shop -kioskista (Alagalleriassa).

Tavaratoimitukset messuosastolle

Merkitse toimitusosoite osastolle saapuvalle tavaralle näin:
Messukeskus / Messutapahtuman nimi
Näytteilleasettaja, osastonumero
Yhteyshenkilön nimi ja puhelinnumero
Messuaukio 1
00520 HELSINKI

Lue lisää

Ota yhteyttä

Asiakaspalvelu

+358 45 450 3250
asiakaspalvelu@messukeskus.com

 

Anna palautetta sivusta >>