Skip to content

Tulevaisuuden työnantaja -teemapäivä – Ilmoita yrityksesi mukaan!

PacTec, FoodTec & PlastExpo Nordic -tapahtumassa järjestetään opiskelijoille ja alojen muille työnhakijoille kohdistuva Tulevaisuuden työnantaja -teemapäivä. Päivän ohjelma suunnitellaan erityisesti opiskelijoita ja työnhakijoita ajatellen. Myös lavaohjelmassa on tietoiskuja tuleville alan ammattilaisille.

Tavoita tulevat alan ammattilaiset ja osallistu Tulevaisuuden työnantajapäivään

Mukana olevien yritysten on mahdollista osallistua teemapäivään työnantaja näkökulmasta ja keskustella erilaisista uravaihtoehdoista opiskelijoiden ja työnhakijoiden kanssa.

 

Osallistuessasi teemapäivään, toimi näin:
  • Ilmoita osallistumisestasi Tulevaisuuden työnantaja -päivään merkitsemällä eMessukeskuksessa tuoteryhmäksi Tulevaisuuden työnantaja. Näin opiskelijat ja työnhakijat löytävät näytteilleasettajien joukosta helposti ne yritykset, jotka ovat kyseissä teemapäivässä mukana.
  • Hyödynnä osastollasi Tulevaisuuden työnantaja -materiaali. Teemapäivään osallistuville yrityksille jaetaan osastolle Tulevaisuuden työnantaja -tarra, jonka voi liimata osastolle tai esimerkiksi paikalla olevan henkilökunnan vaatetukseen merkiksi siitä, että osastollanne on mukana rekrytoinnin ammattilaisia.

Ota kaikki hyöty päivästä, suunnittele osallistumisesi hyvissä ajoin ja ilmoita yrityksesi jo nyt osallistujaksi teemapäivään!

emessukeskukseen