Skip to content

Houkuttele tulevaisuuden työntekijät osastollesi

Tulevaisuuden työnantaja -teemapäivä opiskelijoille 14.3.2024

 

Tulevaisuuden työnantaja – olethan mukana?

 

Etsiikö yrityksesi uusia kykyjä? Nyt sinulla on mahdollisuus esitellä yritystäsi alan opiskelijoille ja muille työnhakijoille. Osallistu Tulevaisuuden työnantaja -teemapäivään torstaina 14.3.2024.

PacTec, FoodTec & PlastExpo Nordic -tapahtumassa järjestetään opiskelijoille ja alojen muille työnhakijoille kohdistuva Tulevaisuuden työnantaja -teemapäivä. Päivän ohjelma suunnitellaan erityisesti opiskelijoita ja työnhakijoita ajatellen. Myös lavaohjelmassa on tietoiskuja tuleville alan ammattilaisille.

Näytteilleasettajilla on mahdollisuus osallistua teemapäivään työnantajan näkökulmasta ja keskustella erilaisista uravaihtoehdoista opiskelijoiden ja työnhakijoiden kanssa. Teemapäivään osallistuville yrityksille jaetaan Tulevaisuuden työnantaja -näkyvyyselementit, jotka voi kiinnittää osastolle sekä henkilökunnan vaatetukseen merkiksi siitä, että osastollanne on mukana rekrytoinnin ammattilaisia.

Me markkinoimme teemapäivää ja siihen osallistuvia yrityksiä tapahtuman verkkosivuilla sekä muissa markkinointikanavissa.

Osallistuminen Tulevaisuuden työnantaja -teemapäivään on maksutonta.

 

Jos haluat mukaan, ota yhteyttä tapahtuman tuottajaan (yhteystiedot sivun lopussa). 

Buustaa rekrytointia & työnantajabrändiäsi

Tulevaisuuden työnantaja -teemapäivä on tarkoitettu korkeakouluopiskelijoille ja pakkaus-, elintarvike- sekä muovialasta kiinnostuneille alanvaihtajille. Tuo yrityksenne HR-edustaja osastolle kertomaan yrityksen työmahdollisuuksista ja parannat asemiasi rekrytointimarkkinoilla.

Varmista, että kouluyhteistyöstä, opiskelijaprojekteista ja rekrytoinnista vastaavat henkilöt ovat opiskelijoiden tavoitettavissa päivän aikana. Muista myös kansainväliset opiskelijat tulevaisuuden työntekijöinä.

Saavuta tekijät

Päivän ohjelma suunnitellaan erityisesti opiskelijoita ja työnhakijoita ajatellen. Halutessasi voit osallistua yhteiseen opiskelijoille suunnattuun lavaohjelmaan. Lavaohjelman jälkeen opiskelijoilla on aikaa tutustua teidän osastoihinne. Järjestä siis myös omalle osastollesi opiskelijoille räätälöityä ohjelmaa. Opiskelijapäivä päättyy opiskelijoiden yhteiseen After work -tapahtumaan klo 15–17.

Erotu joukosta 

Suosittelemme suunnittelemaan etukäteen räätälöityä osasto-ohjelmaa opiskelijoille, mikäli haluatte, että opiskelijat viipyvät osastollanne pidemmän aikaa. Mukana olevat yritykset ja heidän osasto-ohjelmansa opiskelijoille esitellään Tulevaisuuden työnantaja -sivulla.

Kaikki mukana olevat yritykset pääsevät mukaan opiskelijapäivän karttaan, joka jaetaan opiskelijoille paikan päällä. Opiskelijat saavat karttaan leiman vieraillessaan osastollanne, ja tarpeeksi leimoja keränneet opiskelijat palkitaan päivän päätteeksi After work -tilaisuudessa. Lisäksi mukana oleville yrityksille jaetaan Tulevaisuuden työnantaja -näkyvyyselementit osastoille.

Tässä vinkit kuinka onnistut ja näyt Tulevaisuuden työnantaja -opiskelijapäivässä

Osallistu lavaohjelmaan!

Päivän ohjelma suunnitellaan erityisesti opiskelijoita ja työnhakijoita ajatellen. Halutessasi voit osallistua yhteiseen opiskelijoille suunnattuun lavaohjelmaan. Lavaohjelman jälkeen opiskelijoilla on aikaa tutustua teidän osastoihinne. Järjestä siis myös omalle osastollesi opiskelijoille räätälöityä ohjelmaa. Opiskelijapäivä päättyy opiskelijoiden yhteiseen After work -tapahtumaan klo 15–17.

Osastonäkyvyys ja osastovierailut

Tarjoamme kaikille opiskelijapäivään osallistuvien yritysten osastoille Tulevaisuuden työantaja -näkyvyyselementit: tarran, joka kiinnitetään osastollenne toimestamme sekä rintatarrat henkilökunnan vaatetukseen. Toivomme rintatarrojen näkyvän opiskelija-asioista vastaavien rinnassa, jotta opiskelijat uskaltavat matalalla kynnyksellä lähestyä heitä. Lisää tarroja saa messutoimistosta.

Mikäli haluatte, että opiskelijat viihtyvät osastollanne pidempään ja pääsette tutustumaan heihin paremmin, suosittelemme tilaamaan osastolle tarjoiluja opiskelijoille. Lisäksi suosittelemme järjestämään virikkeitä, kuten leikkimielisiä tehtäviä, joita opiskelijat voivat suorittaa osastovierailun aikana.

Kerro meille etukäteen, mitä opiskelijat voivat kokea osastoltanne ja miksi osastolla kannattaa vierailla. Halutessanne voitte järjestää erillisen ilmoittautumisen (esim. selvittääksenne osallistujamäärää tarjoiluja varten) tai kutsua mukaan tietyn alan opiskelijoita. Voimme julkaista yrityksen oman osallistumislinkin PacTec, FoodTec & PlastExpo Nordic -tapahtuman opiskelijapäivän sivulla.

Opiskelijapäivän kumppaniksi – sponsorointimahdollisuus After Work -tilaisuudessa

Osallistumalla Tulevaisuuden työnantaja -opiskelijapäivän sponsorointiin teillä on mahdollisuus vahvistaa näkyvyyttänne päivän lopussa järjestettävässä After work -tilaisuudessa. Opiskelijoiden After work -tilaisuus järjestetään 14.3. klo 15–17.

Päivän aikana opiskelijat kiertävät Tulevaisuuden työnantaja -päivässä mukana olevien yritysten osastoilla ja keräävät leimoja. Riittävästi leimoja keränneet opiskelijat pääsevät nauttimaan juomatarjoiluista After workissa. Sponsorit mainitaan After workin yhteydessä.

Tulevaisuuden työnantaja -opiskelijapäivän sponsorointimaksu on 300 € + alv. Maksu laskutetaan paikan vuokran eräpäivänä 12.1.2024 mennessä.

Heräsikö kysymyksiä? Kysy lisätietoja:

 

Noora Sormunen, tapahtuman tuottaja

noora.sormunen@messukeskus.com