Skip to content

Houkuttele tulevaisuuden työntekijät osastollesi

Tulevaisuuden työnantaja -teemapäivä

Tulevaisuuden työnantaja – olethan mukana!

Etsiikö yrityksesi uusia kykyjä? Nyt sinulla on mahdollisuus esitellä yritystäsi alan opiskelijoille ja muille työnhakijoille. Osallistu Tulevaisuuden työnantaja -teemapäivään.

PacTec, FoodTec & PlastExpo Nordic -tapahtumassa järjestetään opiskelijoille ja alojen muille työnhakijoille kohdistuva Tulevaisuuden työnantaja -teemapäivä. Päivän ohjelma suunnitellaan erityisesti opiskelijoita ja työnhakijoita ajatellen. Myös lavaohjelmassa on tietoiskuja tuleville alan ammattilaisille.

Näytteilleasettajilla on mahdollisuus osallistua teemapäivään työnantajan näkökulmasta ja keskustella erilaisista uravaihtoehdoista opiskelijoiden ja työnhakijoiden kanssa. Teemapäivään osallistuville yrityksille jaetaan Tulevaisuuden työnantaja -tarra, jonka voi kiinnittää joko osastolle tai henkilökunnan vaatetukseen merkiksi siitä, että osastollanne on mukana rekrytoinnin ammattilaisia.

Näin osallistut teemapäivään:

  • Kerro että olet mukana! Merkitse osallistumisesi lisäämällä eMessukeskuksessa tuoteryhmäksi Tulevaisuuden työnantaja. Näin opiskelijat ja työnhakijat löytävät näytteilleasettajien joukosta helposti ne yritykset, jotka ovat teemapäivässä mukana.
  • Kiinnitä Tulevaisuuden työnantaja -tarrat näkyvästi osastolle tai henkilökunnan vaatetukseen

Markkinoimme teemapäivää ja siihen osallistuvia yrityksiä tapahtuman nettisivuilla ja markkinointikanavissa.