Skip to content

PacTec, FoodTec ja PlastExpo Nordic – ilmoittaudu mukaan!

11.–12.3.2020 Messukeskus Helsinki

Hinnat
Ota yhteyttä
Tietoa osallistujille

PacTec, FoodTec ja PlastExpo Nordic kiinnostavat jo kovasti yrityksiä!

PacTec

PacTecissa on mukana koko pakkausketjun hallinta suunnittelusta käyttöön ja raaka-aineisiin sekä painokoneista markkinointiin.

Lue lisää

FoodTecissa on esillä kaikki mitä tarvitaan elintarviketuotantoon eli koneista ja laitteista prosessiin ja järjestelmiin.

Lue lisää

PlastExpo Nordic puolestaan on uusi muovialan kohtaamispaikka, jossa on esillä alan uutuudet, koneet ja laitteet sekä uusimmat innovaatiot.

Lue lisää

PacTec ja FoodTec -kokonaisuuteen ovat jo ilmoittautuneet mm. Stora Enso, Pyroll, Finnvacum, Multivac, Telpak, Pa-Hu, Jaakkoo-Taara, Beckhoff Automation, Cabassi Paperex Colombier, Ergolift, Oriplan, CHEP ja IFCO.

PlastExpo Nordiciin tulevat mm. Telko, K.D. Feddersen, Fanuc, Leomuovi, Distrupol, Toppi, Bjørn Thorsen, Laukamo Group, Polyservice, Wiitta, Hexamer ja Profmer.

Varaa sinäkin yrityksellesi osastopaikka! Lähetä oheisella lomakkeella meille viestiä ja olemme sinuun pikapuoliin yhteydessä. Tuo oivalluksesi kaikkien nähtäville alan tärkeimmille messuille!

 

”Messujen samanaikaisuus kokoaa kaikki resurssit yhteen paikkaan. Tästä hyötyvät sekä messuvieraat että yritykset. Uudistettu PacTec Helsinki jatkaa pitkää pakkausalan tapahtumien perinnettä ja haluamme panostaa messujen kehitykseen muuttuvilla markkinoilla. Pakkausala on tärkeä kestävän kehityksen muutosvoima, ja sillä on erityisen tärkeä rooli esimerkiksi ruokahävikin minimoinnissa.”

Antro Säilä, toimitusjohtaja, Suomen Pakkausyhdistys

Hae mukaan Startup-alueelle

Onko startup-yrityksesi siinä vaiheessa, että tarvitset asiakkaita, kauppaa, kontaktiverkostoa ja yhteistyökumppaneita? Messukeskus yhdessä NewCo YritysHelsingin kanssa ovat luoneet sinun tarpeitasi silmällä pitäen ammattimessuille alueet, joissa saavutat tavoitteesi.

Hae mukaan

Kasvokkain kohtaaminen tehostaa myyntiä

Messut on ainutlaatuinen mahdollisuus kohdata suuri määrä potentiaalisia asiakkaita kasvokkain. Messuilla tapaat myös nykyisiä asiakkaitasi, joille pääset esittelemään uusia tuotteita ja palveluita.

Hinnat ja tutkittua tietoa

Miten näkyä parhaiten tapahtumassa?

  • Voit varata näyttelytilaa ja suunnitella osaston itse
  • Voit valita valmiista vaihtoehdoista
  • Voit näkyä Messukeskuksen mainospaikoissa
  • Voit hyödyntää valmiita logoja ja bannereita
  • Voit toteuttaa ohjelmaa kanssamme
  • Voit tutustua osallistumisratkaisuihin etukäteen eMessukeskuksessa

Tutustu osastoratkaisuihimme

Tyylikäs ja valmis osastoilme yrityksellesi – vaivattomasti Messukeskuksen valmiilla avaimet käteen osastoratkaisuilla! Valittavanasi on useita osastomalleja kompaktista SMART-grafiikkaosastoista skandinaaviseen NORDIC-valmisosastoon tai tyylikkääseen BUSINESS-osastoratkaisuun.

Smart-osastot

Tyylikäs valmisratkaisu, joka tuo esiin brändi-ilmeesi parhaat puolen.

Tutustu vaihtoehtoihin

Business-osastot

Erottuva ja valmis osastoilme yrityksellesi laadukkaalla Molto-rakenteella.

Tutustu vaihtoehtoihin

Nordic-osastot

Pohjoismaisen näyttävä osastoilme vastuullisilla materiaalivalinnoilla. Saatavilla tammikuusta 2020!

Tutustu vaihtoehtoihin

Ota yhteyttä

Ota yhteyttä, niin kerron lisää eri osallistumisvaihtoehdoista!

anssirajala

Anssi Rajala
myyntipäällikkö
+358 40 843 3936
anssi.rajala@messukeskus.com