Riitta Hyvärinen -

Vaikuttajat ja päättäjät kohtaavat PacTec, FoodTec & PlastExpo Nordicissa!

 

PacTec, FoodTec & PlastExpo Nordic -tapahtumakokonaisuus tuo pakkaus-, elintarvike- ja muovialan ammattilaiset ja päättäjät yhteen Helsingin Messukeskukseen 13.–14.3.2024. Vuoden ykköstapahtuman ja tärkeimmän kohtaamispaikan myynti käy vilkkaana ja rekisteröinti on avattu: ammattilaiset pääsevät tapahtumaan maksutta.

Joka toinen vuosi järjestettävä PacTec, FoodTec & PlastExpo Nordic -tapahtuma tuo keväällä 2024 yhteen pakkaus-, elintarvike- ja muovialan johtavat yritykset ja toimijat sekä hallien täydeltä ammattilaisia verkostoitumaan, tutustumaan näyttelyn uutuustuotteisiin ja -palveluihin sekä kuulemaan asiantuntijapuheenvuoroja ja seminaareja juuri nyt puhututtavista aiheista.

Vuoden ykköstapahtuman järjestelyt ovat vauhdissa: ajankohtainen ja laadukas ohjelma julkistetaan tammikuussa! Upea tapahtumakokonaisuus järjestetään yhteistyössä Suomen Pakkausyhdistyksen, Elintarviketeollisuusliiton ja Muoviyhdistyksen kanssa.

”Tapahtumakokonaisuus järjestetään nyt kolmatta kertaa. Viiden johtavan tapahtuman synergiaeduista on tullut paljon positiivista palautetta sekä näytteilleasettajilta että kävijöiltä. Olemme iloisia siitä, että saamme rakentaa tapahtumakokonaisuutta yhdessä alojen johtavien toimialaorganisaatioiden ja yritysten kanssa”, Helsingin Messukeskuksen liiketoimintapäällikkö Marcus Bergström kertoo.

”PacTec on ylivoimaisesti tärkein pakkausalan tapahtuma keväällä 2024. Laaja tapahtumakokonaisuus kerää yhteen kaikki merkittävät toimijat Suomesta ja tarjoaa näköalapaikan suoraan pakkauskehityksen terävimpään kärkeen!” Suomen Pakkausyhdistyksen toimitusjohtaja Antro Säilä sanoo.

 

PacTec, FoodTec & PlastExpo Nordicissa ovat mukana alojen koko arvoketjut suunnittelusta käyttöön ja markkinoinnista raaka-aineisiin:

  • PacTec tuo esille pakkausten merkityksen sekä pakkausteknologian uusimmat mahdollisuudet ja innovaatiot.
  • FoodTec on estradi elintarviketeollisuuden innovaatioille, tuotteille, palveluille ja menetelmille.
  • PlastExpo Nordic tuo yhteen muovialan ja sen sidosryhmät. Mukana on koko muoviteollisuuden arvoketju aina raaka-aineista ja koneista sopimusvalmistajiin.
  • Graafisen alan Sign, Print & Promotion on myös mukana tapahtumakokonaisuudessa
  • Gastro Helsinki -tapahtuma järjestetään samanaikaisesti

 

Laita PacTec, FoodTec & PlastExpo Nordicin päivämäärät 13.–14.3.2024 kalenteriin ja rekisteröidy jo nyt!

REKISTERÖIDY TÄÄLLÄ

 

Osastopaikkojen myynti käy nyt vilkkaana!

Onhan teidänkin yrityksellenne jo varattu osasto?
Ota yhteyttä: Anssi Rajala, myyntipäällikkö, +358 40 843 3936, anssi.rajala@messukeskus.com