Skip to content

Näin osallistut

Varaa näyttelytilaa

Voit vuokrata pelkkää näyttelytilaa ja täydentää osastopaikkasi haluamillasi rakenteilla, kalusteilla ja tekniikalla. Meiltä voit tilata myös yksilöllisesti suunnitellun osaston. Ota yhteyttä: design@messukeskus.com.

Varaa osastosi

Valmiit osallistumisratkaisut

Helppo tapa osallistua messuille on valita valmis osastoratkaisu. Voit valita profiilirakenteilla tai vakiorakenteilla toteutetut myynti- tai esittelyosastot, joita on mahdollista täydentää kalusteilla ja yrityksesi ilmeen mukaisilla somisteilla. Tutustu myös tyylikkäisiin Smart-, Business-, ja Nordic-valmisosastoratkaisuihin.

Valmiit osastoratkaisut

Suunnittelupalvelut

Onnistunut osastokokonaisuus suunnitellaan messuosallistumiselle asetettujen tavoitteiden pohjalta. Design-palvelumme toteuttaa osastosi ammattitaidolla ja hoidamme käytännön asiat puolestasi. Luodaan yhdessä yritysilmeellesi sopivat puitteet, joiden avulla tavoitat kohderyhmäsi!

Lue lisää

Mainospaketit

Tehosta osallistumistasi hyödyntämällä Messukeskuksen eri tyyppisiä mainonnan ja messumedian kokonaisratkaisuja. Valitse itsellesi sopiva paketti neljästä vaihtoehdosta.

Tutustu

Diginäyttöpaketit

Digitaaliset mainospinnat tavoittavat tehokkaasti kymmenet tuhannet messukävijät jopa 50 kertaa tunnissa koko tapahtuman ajan! Valittavanasi on erilaisia näkyvyyspaketteja, joiden avulla tavoitat Messukeskuksessa tapahtuma-aikaan vierailevat kävijät. Diginäyttöjen lisäksi tarjolla on kymmeniä muitakin vaihtoehtoja. Kysy lisää ja autamme mielellämme.

Tutustu

Näkyvyyttä digikanavissa

Näy tapahtuman verkkosivuilla ja uutiskirjeissä. Educa tarjoaa mahdollisuuden tavoittaa tapahtuman kävijät myös digitaalisissa kanavissa niin ennen kuin jälkeen messuja. Houkuttele kävijät osastollesi ja lisää näkyvyyttä. Kysy lisää myyjältä ja varaa näkyvyytesi!

Näin osallistut tapahtumaan

  • Valitse sinulle sopivin tapa olla mukana. Autamme sinua mielellään valitsemaan sopivimman tavan olla mukana.
  • Ilmoittaudu näytteilleasettajaksi myyntipäälliköllemme tai verkossa eMessukeksuksessa.
  • Suunnittele messuosastosi. Tutustu vielä lisänäkyvyyksiin ja varaa näkyvyytesi.
  • Markkinoi messuosallistumisasi asiakkaillesi ja sidosryhmillesi.
Varaa osastosi verkossa

Katso hinnat ja tutkittua tietoa tapahtumasta

Tutustu

Joustavaa rahoitusta messuosallistumiseen

Katso rahoitusvaihtoehdot

Ota yhteyttä – autan mielelläni

anssirajala

Anssi Rajala
myyntipäällikkö
+358 40 843 3936
anssi.rajala@messukeskus.com