Skip to content

Verkostoidu ja löydä uusia kontakteja!

Verkostoidu tehokkaasti tapahtumassa – ota käyttöösi Brella!

Verkostoidu tehokkaasti messuilla! Varmista kiinnostavien kontaktien ja henkilöiden tapaaminen jo ennakkoon Brella-työkalun avulla. Sovi Brellan kautta helposti nopeita tapaamisia paikan päälle kiinnostavien palveluntarjoajien ja potentiaalisten yhteistyökumppanien kanssa. Verkostoidu helposti ja anna työkalun etsiä tarpeitasi tai kiinnostuksiasi parhaiten vastaavat kontaktit muiden osallistujien joukosta ja sovi tapaamiset heidän kanssaan.

 

Ota Brella käyttöösi

Brella on avattu Pactecin ennakkorekisteröityneille ja näytteilleasettajille. Verkostoidu helposti ja tehokkaasti ja rekisteröidy nyt Brellaan tai kirjaudu palveluun, jos olet jo rekisteröitynyt!

Liittymiskoodi: PFP2020

Liity Brellaan

Ohjeet

1. Kirjaudu.

Luo itsellesi Brella -tunnus ja kirjaudu tapahtumaan sisälle tapahtumakoodilla PFP2020. Avaa Brella selaimessa klikkaamalla tätä linkkiä. Voit vaihtoehtoisesti käyttää App Storesta/Google Play Storesta ladattavia mobiilisovelluksia.

2. Kerro itsestäsi.

Jokaisen tapahtumaan osallistuvan ja Brellaa käyttävän tulisi kirjoittaa itsestään lyhyt esittely ja valita etsin-/tarjoan -kategoriat tarpeidensa ja osaamisensa mukaan. Brellan algoritmi yhdistää relevanteimmat profiilit ja näin yhteensopivat ihmiset löytävät helposti toisensa.

3. Selaa osallistujia.

Selaa osallistujia Brellan web-/mobiilisovelluksessa.

4. Ehdota tapaamista.

Kun löydät mielenkiintoisen henkilön, ehdota hänelle tapaamista! Kun vastaanottaja hyväksyy tapaamisehdotuksesi, Brella antaa teille pöytänumeron verkostoitumisalueelta.

Lue lisää ja liity Brellaan