PacTec Helsinki

Pakkaus- ja materiaalinkäsittelyalan PacTec Helsinki -tapahtumassa on mukana koko pakkausalan arvoketju suunnittelusta käyttöön ja paino- ja pakkauskoneista markkinointiin sekä raaka-aineisiin. Elintarviketeollisuuden FoodTec toteutetaan PacTecin yhteydessä omana alueenaan.

Tapahtuman DEMO-alueella on nähtävissä pakkausprosessin kulku alusta loppuun saakka alkaen tuotteen pakkaamisesta pakkaukseen ja päätyen asiakkaan käyttöön.

Kolmen mielenkiintoisen päivän aikana käsitellään mm. seuraavia aiheita:

  • Pakkausalaan vaikuttavat megatrendit
  • Pakkausten merkitys osana tuotteen markkinointia ja pakkaukset markkinointikanavana
  • Pakkausmateriaalien ekologisuus ja kestävä kehitys
  • Uudet teknologiset ratkaisut, älypakkaukset ja Internet of Packaging
  • Pakkausalan tulevaisuus: mukana myös opiskelija- ja startup-näkökulmaa

Toisena messupäivänä järjestettävä Pack Print Forum -seminaari keskittyy pakkausalan ajankohtaisiin kysymyksiin.

PulPaper-, PacTec- ja Wood-tapahtumista koostuvassa tapahtumakokonaisuudessa järjestetään lisäksi yritysten johdolle suunnattu maksullinen Business Forum -seminaari, jonka teemoina ovat mm.

  • muutosjohtaminen
  • innovaatiot
  • Kuluttajakäyttäytymisen muutokset
  • Johtajuus

Tutustu tapahtumaan

Tietoa, koulutusta ja kontakteja

Yhden messupäivän aikana saat kattavan näkemyksen toimialan uutuuksista ja hyvistä käytännöistä. Ammattimessujen ohjelmaan panostetaan ja ohjelma luo hyvän perustan koulutuspäivälle.

Tältä sivulta löydät messuilla mukana olevat yritykset, ohjelmat ja tarjoukset. Voit selata ohjelmaa ajankohdan, paikan, teeman ja esiintyjän mukaan. Kun merkitset suosikkisi Sydän-symbolilla, valintasi kerääntyvät omalle Suosikit-listallesi, jonka voit tallentaa, tulostaa tai jakaa ystävällesi.

Voit tutustua ohjelmaan myös lataamalla ilmaisen Messukeskus-sovelluksen älypuhelimeesi.

Hyödynnä ammattimessujen veroetu

Ammattimessuilla vieraileminen kannattaa hyödyntää henkilöstökoulutuksena. Hae ammattitaitoa, oppia ja ideoita messuilta!

Työnantaja saa veroedun kun messukäynti on osa työnantajan koulutussuunnitelmaa, liittyy työntekijän ammatillisen osaamisen edistämiseen ja on osa työntekijän palkallista työaikaa.

Tarkemmat kriteerit ja ohjeet edun hakemiseen löydät esimerkiksi Messukeskuksen sivuilta. Tervetuloa messuille kouluttautumaan!